Mund te bisedoni me bashkatedhetaret tane neper gjith boten, jane 3 mundesi qe te futeni ne chat, me Mibbit qe eshte i vjeter por i pelqyer nga te gjith, kurse nese doni qe te dergoni foto/video e keni Thelounge, nese deshironi qe te leshoni kameren dikujt kliko Kiwi IRC
CHATI ME I MADH SHQIPTAR

“te gjith se bashku nga te gjitha trevat Shqiptare dhe ane mbane botes”

i pelqyer
%
Vizitor online
+
Vizitor per dite
+
Milion Shqiptar
+
Why it is important?

Historia e Chatohu

Chatohu ose thënë më mirë Dardania Chat u formua në fund të 2000 me perpjekjet e një grupi, që ideja ishte që të bëhet një server i madh dhe i fortë për Shqiptarët anë e mban botës. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një network ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.

Qëllimi ynë është të bëjme diçka shqiptare duke ofruar të gjitha mjetet që disponojmë për arritjen e saj, qetësine dhe ambjentin e këndshëm që çdo person kërkon ku të kalojë kohën e lirë. Për të arritur këtë gjë përdorim teknologji të avancuar me anë të UnrealIRCD dhe Anope. Kjo gjë mundësohet nga serverat e fuqishëm që disponojmë falë sponsorizimit të disa personave që ndihmojnë në rritjen dhe mbarëvajtjen e këtij projekti.

Te gjith s'bashku

Chatohu është një komunitet shqiptarësh online. Cdo ditë na vizitojnë rreth 3000 persona nga të gjitha moshat, marrin pjesë për të bërë shoqe e shokë të rinj, duke u argëtuar sëbashku dhe pse jo edhe për të gjetur shpirtin binjak. Njohje Interesante! Dëshiron dhe ti të marrësh pjesë në komunitetin tonë? është shumë e thjeshtë! Nuk kërkohet asnjë regjistrim dhe është gjithcka falas! Mjafton vetëm të zgjedhësh një pseudonim ose emrin tënd, dhe të futesh në kanalin tonë. Gjithashtu mund të përdorësh dhe Kamerën ose të dërgoni FOTO (si lloj Whatsapp/Viber) !

Probleme me chatin?

Nëse keni probleme me lidhjën ju lutemi jepni informacion sa më të saktë që të jetë e mundur (pseudonimi, mesazhi bllokues, mesazhi i gabimit, përshkrimi, IP adresën tuaj etj.) në lidhje me kërkesën tuaj. admiral@lidhu.org